info@ac-artwork.eu

Mijn naam is Antonus Cornelis Kerkhove 

 

Opleiding: ECS Computerkunde EXIN Ambi Informatica I1 I2 B1 en T2, Basis Milieu Techniek,OU Systemen & besturing, OU Module Kunst, VAKDIPLOMA ILLUSTRATIEF TEKENAAR / KUNST- SCHILDER, Strip tekenen, Oude Decoratie- en Schilder technieken, Restauratietechniek.

Na een loopbaan(van circa 18 jaar), in de ICT, heb ik daarna circa 11 jaar Mantel zorg en PGB werk gedaan. Tijdens deze periode is ook het kunst Atelier in 1995 ontstaan.

Na het behalen van het staatsdiploma Illustratief Tekenaar en Kunstschilder.  Is sinds mei 1999  het Atelier voor de volle 100% gaan draaien.

In de loop van de tijd ben ik mij steeds meer gaan richten op het portret tekenen en schilderen, in het bijzonder het tekenen en schilderen van mens en dier. In mijn werk zie je goed dat de disciplines van het illustratief tekenen en het kunstschilderen elkaar raken.  

Mijn stijl  kan je dus het beste omschrijven als figuratief realistisch met een duidelijke illustratieve inslag. Mijn werken signeer ik altijd met AC {jaartal}

Sinds 2006 houd ik mij ook bezig met oude decoratie technieken. Het decoreren van Klavecimbels en Klavichorden in samenwerking met verschillende bouwers. Restauratie van decoratiewerk op bestaande instrumenten en bestaande kunst decoraties op kleine meubelen.

In het Atelier kan men ook terecht voor schilderij restauratiewerk (klein tot middel groot). Zie RESTAURATIWERK

Ook voor Heraldisch Kunst, Illustratiewerk, VR design en beeld bewerking kunt u bij mij terrecht.

De portretten en wand schilderijen worden overwegend in opdracht gemaakt. (zie werkwijze in een_opdracht_geven)

 

Sinds eind 2004 geef ik ook Trainingen- en Begeleidingen in de teken- en kunstschilder vaardigheden.